Nieuws

De Tippers maakten vandaag een uitstapje naar Hasselt kermis waar ze tekeer gingen in de botsauto's en genoten van lekkere smoutebollen. De zondag sloten ze dan af op de chiro met enkele pleinspelen.

Groetjes en tot volgende week!
De leiders
... See MoreSee Less

De Rakkers hebben vandaag geprobeerd te bewijzen dat ze stoere mannen zijn, ze kunnen zich namelijk zeer goed verstoppen, tennisballen gooien en worstelen! Ze hebben de leiders zelfs durven uitdagen op een worstel toernooitje, (die de leiders met gemak hebben gewonnen😅)! Of ze echte stoere mannen zijn, zullen ze volgende week moeten bewijzen.

Groetjes de leiders!
... See MoreSee Less

Natuurlijk stuurde ook onze Chiro een delegatie naar Krinkel. ⛺
Da's zes dagen op kamp met meer dan 7000 leiders en Aspiranten vanuit heel Vlaanderen.
Ze zijn vandaag thuis gekomen met kleine oogjes, maar vooral met een hele hoop herinneringen voor het leven. ❤️
... See MoreSee Less

Tegen 17u30 komen de kerels en aspiranten aan in het eikenhof, dat ligt op de Stenenkruisweg in Zonhoven.

Tot zodadelijk!
... See MoreSee Less

Blogpost dag 10:

Vandaag organiseerde koning kneusje zijn grote feest om te vieren dat hij koning werd ! Prins Fjordi was extreem jaloers en was het er niet mee eens. Dit word prompt opgelost met een vikingbekladding. Hierna kon het feest doorgaan en hebben de vikingen de hele nacht doorgedanst.

De Ribbels zijn vandaag begonnen met een grote pisquiz, daarna hebben ze de rode draad afgerond om echte Vikingen te worden. In de namiddag hebben ze nog een paar keuzespelletjes gespeeld. De dag hebben ze afgesloten met een mis en de bonte avond!

De Rakkers zijn de dag begonnen met het starten van de viking-olympische spelen. Namiddag hebben ze samen met de ribbels netbal gespeeld en weerwolven. 's Avonds hebben het grote feest van Konings Kneusje gevierd.

De Tippers hebben hun laatste volledige dag gestart door de rode draad af te ronden met een voetbaltoernooi en bepaalde hiermee wie de beste vikingstam is. In de namiddag zijn ze naar het grote vikingcasino geweest en namen actief deel aan de mis. In de avond genoten ze van de bonte avond en gingen voor de laatste keer dit kamp hun bedje in.

De Kerels zijn hun voorlaatste dag gestart met het opruimen van hun luifel. Na deze zware taak zijn ze gestart met het voorbereiden van de mis, waarna ze priester wim hebben leren presidenten. De dag hebben ze afgesloten met een kampvuur en een fijne bonte avond, gevolgd door een slaapverhaaltje.

De Aspiranten zijn de dag begonnen met enkele actieve pleinspelen. In de namiddag ruimden ze hun luifel- en zwembad resort op. 's Avonds gingen ze naar de mis en dansten ze de heupen los op de bonte avond.

Bezoekdag:
- Jullie zijn allemaal welkom op de wei om 13u
- De koffers mogen pas uit de tent gehaald worden vanaf 17u15 (na de slotformatie)

Groetjes uit Givry en tot morgen!
... See MoreSee Less