Nieuws

We hebben een winnaar!! 🎉

Proficiat Sam! Jij had de origineelste foto en wint een bon van het spelhuis!

We zullen je deze bezorgen via mail.

Groetjes
De leiders
... See MoreSee Less

BELANGRIJKE UPDATE

Corona update:
Jullie hebben waarschijnlijk ook al gehoord dat de jeugdbewegingen naar de kleurcode rood zijn gegaan omwille van de verslechterde covid cijfers. Dit houdt in dat +12 jarige ten alle tijden een mondmasker moeten dragen of 1,5 meter afstand moeten houden en maximaal in bubbels van 20 mogen zitten om binnen te spelen. Dit lijkt ons een onmogelijke opdracht op een zondagnamiddag. Om deze reden hebben we besloten om voor de toppers, kerels en aspiranten voorlopig GEEN chiro meer te doen tot minstens 19 november, dan zullen we nog eens bekijken wat mogelijk is in verband met de corona cijfers.
De rakkers en tippers hun activiteiten blijven WEL doorlopen, hierbij moeten enkel de leiders een mondmasker dragen, zo kunnen we de kinderen toch nog een leuke zondag bezorgen. Natuurlijk zetten wij de gezondheid op 1, daarom vragen wij om kinderen met symptomen thuis te houden! Hierbij staan de symptomen: hoesten, keelpijn, verstopte neus, koorts, diarree, moeilijk ademen.
Nogmaals willen wij er op hameren dat wij van de aanwezige leden een up-to-date medische fiche hebben. Dit wordt voorgeschreven van chiro nationaal uit!

Tombola Hololool:
Normaal heeft iedereen een boekje met lotjes voor de hololool tombola meegekregen, het zou spijtig zijn als jullie lotjes hadden gekocht, maar deze thuis lieten liggen. We willen iedereen een kans op de mooie prijzen gunnen, daarom kunnen de toppers, kerels en aspiranten die geen chiro hebben deze binnen brengen aan de ingang van de chiro tussen 13u45 en 14u15. Er zullen leiders staan om het geld en de lotjes aan te nemen. Neem aub jullie voorzorgen en draag een mondmasker als jullie deze komen brengen.

Kleding:
De deadline voor de bestelling van kleren is verlopen, de kleren zijn in bestelling en worden snel geleverd. De truien en T-shirts worden nog steeds cash betaald bij afhaling. Wanneer deze momenten precies zijn wordt nog gecommuniceerd zodra we de kleding binnen hebben. Wie nog niet besteld heeft, niet getreurd, we voorzien altijd een kleine buffer, zodra de kledign binnen is kunnen jullie altijd bij de leiders terecht voor nieuwe kleren.

1 november:
Volgende week zondag is het helaas geen chiro, ook niet voor de rakkers en tippers. Dit omdat het dan een kerkelijke feestdag is.

Groeten
De leiders
... See MoreSee Less

Woehoewww!!!

Morgen is het Dag Van De Jeugdbeweging! Dit betekent dat we morgen allemaal kunnen laten zien van welke jeugdbeweging we zijn. En wie wil er nu niet een dag extra in zijn Chiro-uniform rondlopen.

We nodigen graag iedereen van Chiro Zonhoven Centrum uit om morgen de hele dag zijn uniform aan te doen. Dit kan op school maar ook thuis natuurlijk. Zo kan je laten zien hoe trots je bent dat je bij Chiro Zonhoven Centrum hoort.

Plaats zeker een foto onder in de reacties of met de #chirozonhovencentrum
De origineelste foto wint een prijs!

Veel plezier morgen
Uniforme groetjes
De leiding
... See MoreSee Less

Met heel veel pijn in ons Hololool hartje...

MAAR om de verenigingen te steunen in dit moeilijke jaar gaat de tombola WEL door!! Koop zeker ook een lotje, steun de verenigingen en maak kans op prachtige prijzen.

Meer info op hololool.net

Hololool Vuurfestival/Chiromeisjes HalvewegaKSA Zonhoven327924497322493">#vollgendjaargaanweknallen Hololool Vuurfestival Chiromeisjes Halveweg KSA Zonhoven
... See MoreSee Less

Dag allemaal

De eerste twee zondagen zijn ondertussen al goed verlopen. Jullie waren met erg veel en we hopen natuurlijk dat iedereen met veel plezier blijft komen.

Graag willen wij nog even een paar dingen meedelen.

- Het kan deze periode van het jaar nog zeer mooi weer zijn, dus is het aangeraden dat uw zoon een pet op heeft als hij naar de chiro komt. Liefst een chiro pet. Deze kan u zondag voor de chiro begint aankopen bij 1 van de leiders en kost 7 euro.

- De Toppers zouden deze zondag met de fiets naar de chiro moeten komen. Zij gaan op verplaatsing de boel onveilig maken.

- We hopen dat iedereen met minstens evenveel zin op zondag blijft komen en aarzel niet om je vriendjes op school te vertellen over je zotte ervaringen op de chiro want iedereen is welkom!!

Groetjes
De leiders
... See MoreSee Less

Ook de jongens van Chiro Zonhoven Centrum hebben er een geweldige startdag opzitten. Veel nieuwe gezichten die hopelijk over een paar weken, niet meer zo nieuw zijn.

Bjarwin is veilig terug op aarde geraakt nadat iedereen zijn steentje bijdroeg bij de bouw van een raket. 🚀🚀🚀

Ook de komende zondagen zijn alle jongens vanaf het eerste leerjaar welkom vanaf half twee op de chiro, voor een namiddag vol plezier en vertier. Neem al je vriendjes ook maar mee!

Groeten
Chiro Zonhoven Centrum
... See MoreSee Less