Nieuws

Het Chirojaar zit er weer op, dit wilt dus ook zeggen dat er een nieuwe groepsverdeling is.

Via deze post willen we jullie graag informeren wie er leider is geworden van welke groep.

Op naar weer een geweldig Chiro jaar met vele leuke herinneringen.

Groetjes
De leiders

Ps. Voor alle duidelijkheid: De Ribbels zijn nu onze jongsten en zullen 7 dagen op kamp gaan. De rakkers zijn nu onze 2de groep. Deze Chiromannen gaan de volle 10 dagen op kamp.
... See MoreSee Less

Vandaag nemen we afscheid van 3 geweldige leiders. Graag willen we via deze en vele andere manieren hun bedanken voor vele jaren dienst.

Dat jullie in de toekomst nog veel aan ons mogen denken zoals ook wij aan jullie zullen denken.

Groetjes jullie vrienden/mede leiders

www.youtube.com/watch?v=KTAQdEN4pbkµ
... See MoreSee Less

De Chiromannen in de online chirosessies weten ondertussen wie hun leiders worden en in welke groep ze zitten. Over een halfuurtje zijn de de Rakkers en Tippers aan de beurt. Benieuwd of de pronostieken kloppen.

Spannend Spannend Spannend.
... See MoreSee Less

De jongste Chiromannen zijn er al aan begonnen en ook de online activiteiten gaat zodadelijk van start.

Of het grote feest van de Chiro genomineerd moet worden als nieuwe nationale feestdag? Awel ja!
... See MoreSee Less

Christus koning kan niet doorgaan zeiden ze in Brussel. Maar dat is zonder priester Wim, onze proost Kaplaan Bart en Chiro Zonhoven geteld.

Volg hier de mis en kijk straks zeker op onze facebook om de nieuwe groeps- en leidersverdeling te bekijken.
... See MoreSee Less

Beste ouders en leden

Na twee weken thuis te zitten op zondag beginnen we er weer aan. Deze zondag zijn de rakkers en tippers weer welkom op de chiro.
We beginnen terug met direct een speciale zondag: Christus Koning. Voor wie dit niet kent dit is het begin van ons nieuw chirojaar, dit houdt in dat de groepen nieuwe leiders krijgen, dat er leiders bijkomen en helaas ook vertrekken. Ook kan het zijn dat de kinderen een groep opschuiven. Dat komen ze allemaal zondag te weten tussen 13u30 en 17u00. Dus wees zeker allemaal aanwezig op de chiro of op de online activiteit.

Voor de toppers, kerels en aspiranten wordt er een online activiteit voorzien zodat ze ook te weten kunnen komen wie hun leiders worden. De groepsleiders zullen hier een link voor bezorgen.

Zoals de meeste weten is christus koning een heel weekend, maar dat kan helaas wel niet doorgaan door corona. De mis waar de leiders hun leiders belofte afleggen zal wel doorgaan en gestreamd worden op: www.youtube.com/c/PriesterWim/videos of Priester Wim .Deze stream zal beginnen om 10u25 op zondag 22 november.

Graag zouden we jullie er aan willen helpen herinneren dat bij het nieuwe chiro jaar ook het inschrijven wordt gedaan. Via de brief die in de brievenbus bij jullie thuis is beland kunnen jullie het bedrag overschrijven en is jullie zoon ingeschreven en lid van onze chiro.

Groeten
De leiders
... See MoreSee Less