Nieuws

Dag allemaal

Even een korte update, vanaf nu zal er elke zondag een korte blogpost zijn van een van onze groepen. We beginnen deze week met de ribbels. Volgende week zullen de Rakkers vertellen wat zij op zondag gedaan hebben.

De Ribbels hebben vandaag Rupsje Ribbel geholpen beter te worden nadat hij het gif van de Boze Tuinman had gegeten. Als beloning bracht hij de Ribbels naar Bokrijk. Daar hebben ze de speeltuin onveilig gemaakt.

Ook nog even een reminder dat vandaag de laatste dag is om wafels te bestellen.

Groeten
De leiders
... See MoreSee Less

Morgen is het eindelijk weer zo ver! Na een aantal lange maanden mogen we onze oudere groepen weer welkom heten op de Chiro.

Om het voor iedereen zo simpel mogelijk te houden hebben wij beslist om NIET met inschrijvingen te werken. Als er groepen met meer dan 10 leden zijn zullen deze opgesplitst worden in twee bubbels.

Vergeet ook niet dat de oudere groepen verplicht een mondmasker moeten dragen om deel te nemen aan de activiteit.

Groeten van de leiders en tot morgen!
... See MoreSee Less

CORONA UPDATE

Beste ouders en leden

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben is de beslissing van het overlegcomité over '1 hobby per week en 10 kinderen in een bubbel' nog niet definitief.
Dat betekent voor ons dat wij spijtig genoeg de toppers, kerels en aspiranten nog niet kunnen verwelkomen op een fysieke chiro activiteit. Zodra dit terug mag laten we het jullie weten!
De ribbels, rakkers en tippers zijn zondag allemaal welkom. Zo kunnen we bekijken hoe we de activiteiten kunnen organiseren de komende weken, indien de bubbels verkleind worden. Als de groepen te groot zijn op deze zondag, worden ze gesplitst, hoe de werking de komende weken zijn gang gaat gaan horen jullie volgende week zaterdag.

Omdat buiten spelen nu extra wordt aangeraden voorzien jullie de kinderen best van dikke kledij, een regenjas, eventuele handschoenen zodat het toch aangenaam is om buiten te zijn.

Groeten
De leiders
... See MoreSee Less

Beste ouders en leden

Er is heel wat vraag geweest of de chiro zou doorlopen tijdens de kerstvakantie. En inderdaad, de chiro blijft fysiek doorgaan voor de ribbels, rakkers en tippers tijdens de kerstvakantie. Indien hier nog iets aan verandert ziet u het via mail en onze facebook pagina verschijnen, volg deze dus zeker voor de updates.

We hebben nog meer positief nieuws, onze weekend datums liggen vast, houd deze dus zeker vrij!
ribbels: 7-8-9 mei
rakkers: 23-24-25 april
tippers: 12-13-14 maart
toppers: 5-6-7 maart
leiders: 19-20-21 maart (geen chiro)
We hopen dat de weekends tegen dan terug mogen doorgaan, indien dit nog niet mag wordt dit ook tijdig gecommuniceerd.

Jammer genoeg hebben we ook iets minder nieuws. Door de huidige maatregelen kunnen we dit jaar geen kerstontbijten rondbrengen. Maar niet getreurd, volgend jaar staan we op kerstdag weer aan de deur met een overheerlijk ontbijt.

Fijne feestdagen gewenst van de leiders!

Groeten
De leiders
... See MoreSee Less

Het is vandaag weer 5 december, dit is niet enkel de dag van pakjesavond. Maar nog veel belangrijker voor sommigen onder ons, internationale dag van de vrijwilliger!!

Wij willen daarom graag onze vrijwilligers in de kijker zetten. Om meer precies te zijn onze kook, VB's, leiding en alle andere Chiro sympathisanten.

Bedankt voor wat jullie allemaal al gedaan hebben voor deze jeugdbeweging en hopelijk mogen we nog vele mooie jaren samen beleven!
... See MoreSee Less