Nieuws

Hallo allemaal

Jullie hebben al heel erg goed jullie best gedaan voor de eerste opdracht!

Hier zijn we met opdracht nummer 2. Kan jij meer wasknijpers op je gezicht hangen dan leider Martijn? Laat het zien en verdien punten. Als jullie zo doorgaan als nu zullen de leiders niet veel kans maken om te winnen.

Knijpende groetjes
De leiders
... See MoreSee Less

Dag allemaal

Een bericht aan de leden (ouders laat jullie zoon dit bericht even lezen). We begrijpen dat jullie het ondertussen wel gehad hebben met mama en papa in huis, daarom hebben wij een fantastische afleiding voor jullie...

Namelijk een uitdaging. De komende weken zullen er op dinsdag vrijdag en zondag een foto of filmpje op de facebook pagina gepost worden. In deze filmpjes of foto's word er een opdracht uitgelegd.

De bedoeling is dat jullie (de leden) deze opdracht ook doen en liefst zelfs beter dan de leiders. Want hierdoor verdienen jullie punten. Nu hoor ik jullie hardop denken "Maar waar zijn deze punten dan voor".
Als jullie genoeg punten verdienen hangt hier een bepaalde beloning aan vast (deze wordt nog meegedeeld).

Het bewijs dat jij deze opdracht (beter) hebt gedaan mag je in de reacties posten of in een bericht naar deze pagina.

Hieronder vinden jullie de eerste opdracht...
... See MoreSee Less

Dag allemaal

Voor deze week hebben we weer een opdracht voor jullie

Bouw ergens #inuwkot een mega vet coole hut. Deze moet zo groot zo kleurrijk en zo stevig mogelijk zijn. Dus laat zien dat je een echte chiroman bent en post een foto van de hut in de reacties.

Stevige groeten
De leiders
... See MoreSee Less

Dag allemaal

Hopelijk lukt het nog een beetje de verveling tegen te gaan! Om ervoor te zorgen dat de verveling morgen alvast niet toeslaat hebben we een opdracht. (Deze mag door iedereen uitgevoerd worden)

Namelijk: knutsel, teken, verf een zo origineel/mooi mogelijke chirovlag.

Zet deze in de reacties en houd je exemplaar goed bij want de eerstkomende zondag dat het terug chiro is zullen we ze allemaal ophangen in de lokalen.

Veel succes en wapperende groetjes
De leiders
... See MoreSee Less

Dag ouders

Wij moeten helaas melden dat de chiro deze zondag niet door zal kunnen gaan op de gebruikelijke wijze omwille van covid-19. Hierbij volgen wij het advies van de overheid en van Chiro Nationaal.

Maar dit wil niet zeggen dat er helemaal geen chiro zal zijn! Het leek ons leuk als iedereen zondag thuis zijn uniform aandeed en hiervan een foto plaatst tijdens het spelen. Dit kan in de reactie's. Zo is er toch nog chiro! Plaats hierbij de #coronakrijgtonsnietklein

Over de komende zondagen zullen wij nog iets laten weten.

Ontsmettende groeten
De leiders
... See MoreSee Less

Beste ouders

Het zal deze zondag (08/03) GEEN Chiro zijn omdat de leiders op weekend zijn om het kamp voor te bereiden.

Groetjes

De leidersploeg
... See MoreSee Less

Beste ouders

Met een beetje pijn in het hart moeten wij jullie meedelen dat wegens carnaval de Chiro op 23 februari NIET zal doorgaan. Om al in de sfeer van carnaval te komen hebben de Toppers zich alvast verkleed in het thema.

Groeten

De leidersploeg
... See MoreSee Less