Nieuws

Ook bij ons is iedereen welkom! #IDAHOT ... See MoreSee Less

De Rakkers hebben vandaag samen met de Ribbels waterspelletjes gespeeld om af te koelen. Ze zijn de zondag begonnen met jagerbal waarna ze elkaar bekogeld hebben met waterballonnen. Ze hebben de dag afgesloten met een groot waterpistolen gevecht die de Rakkers hebben gewonnen. ... See MoreSee Less

De kerels vertrokken vrijdag avond op een heus kampeerweekend. Goed gepakt en gezakt maakten ze koers richting de Ardennen. Na wat geklungel met de tenten genoten ze nog wat van de rustige campingsfeer. Zaterdag voormiddag gingen ze hun zicht scherpstellen in wat spelletjes paintball. Namiddag speelden we een groot stadspel in het kleinste stadje van de wereld, Durbuy. Marc Coucke werd zelfs gespot. Zondag werd de campinggrond grondig opgeruimd en werd er nog wat aan sightseeing gedaan in Luik.
Kortom het was een zeer geslaagd weekend!

Stoere groeten
De kerels
... See MoreSee Less

Beste Chiro-vriendjes en vriendinnetjes,

Zaterdag 14 Mei organiseren de Aspiranten van Chiro Zonhoven Centrum de 20ste editie van BRÈKBALL 2022. Een niet te missen beach-voetbal toernooi met een heerlijke BBQ achteraf. Het zand ligt klaar en de pintjes staan koud. Geen reden om niet te komen dus! Inschrijven voor het toernooi en/of de BBQ kan via onderstaande link t.e.m. 6 Mei.

Tot dan! 🍻
Aspiranten Chiro Zonhoven Centrum

shop.stamhoofd.be/inschrijving-brekball-2022/
... See MoreSee Less

Nog even een korte reminder, het is vandaag GEEN chiro.

Groeten
De leiders
... See MoreSee Less

Afgelopen zondag vond de processie plaats, hier waren wij natuurlijk ook van de partij, zo liepen de jongste leden mee als bisschoppen en kardinalen en de oudere leden als vlaggendragers.

Graag willen wij jullie bedanken voor de massale opkomst en wij hopen dat jullie je geamuseerd hebben op het grootse volksfeest!

PS: Het is volgende week (1/05) GEEN chiro

Groetjes
De leiding
... See MoreSee Less

Beste ouders

Zondag 24/4 is het processie in Zonhoven en hier doen wij natuurlijk weer aan mee. De zondag zal dus iets anders verlopen.
We spreken zondag om 12u30 af op de chiro om ons klaar te maken, na de processie organiseren we met de chiro het volksfeest.
Er zijn tal van activiteiten voorzien hierbij voor de kinderen, en de leiders zijn er natuurlijk ook nog. De kinderen mogen om 17u weer worden opgehaald, maar jullie mogen natuurlijk ook al eerder iets komen drinken bij ons.

Groeten
De leiders
... See MoreSee Less