Nieuws

Vandaag is het eens niet de Chiro vlag die wappert aan de Chiro. #belgianreddevils #belgiekampioen ... See MoreSee Less

Bedankt Konings NV!

Al voor het 2de jaar op rij helpen zij ons met het organiseren van een veilig kamp in deze gekke tijden! 😷

Ook bedankt aan alle vrienden van de Chiro die hiervoor gezorgd hebben!Konings NV viert in 2021 zijn 75-jarig bestaan! Naar aanleiding van dit jubileum schenkt de Zonhovense drankenproducent aan de 10 verschillende Zonhovense jeugdverenigingen en speelplein-initiatieven telkens 75 flessen alcoholgel.

CEO Joris Brams: “De jeugd is de toekomst, ook voor Konings! Op deze manier willen wij de Zonhovense jeugd betrekken in het jubileum en hen helpen om een veilige zomerwerking te organiseren. De jeugdverenigingen kunnen de flessen afhalen bij Kris Konings, kleinzoon van oprichter Michel Konings, die we op deze manier mee eren en willen bedanken voor alles wat hij en zijn opvolgers niet enkel voor Konings maar ook voor Zonhoven betekend hebben. Dit is de eerste actie in het kader van het 75-jarige bestaan, verder in het jaar zullen nog meer acties volgen.”

Het voorstel tot deze actie kwam van een aantal geëngageerde medewerkers die elk op hun manier een band hebben met de Zonhovense jeugd, onder andere Stefan Peeters, Pascal Verhoeven, Jan Asnong, Lander Fraiponts, Frank Vandebeek en Dirk Vliegen. Op de foto zien we Dirk Vliegen en Frank Vandebeek(NV Konings), Kris Konings en Thijs Witters (voorzitter Zonhovense Jeugdraad)

NB: het gaat om KSA, Chiromeisjes Halveweg, Scouts Juventa, Chirojongens Halveweg, Chirojongens Centrum, De Nachtwacht, Speelpleinwerking De Boom in, Speelpleinwerking ’t Hawetje, Speelpleinwerking het Molenpleintje en de resterende flessen gaan naar de jeugdraad, die zelf kan beslissen hoe ze zullen verdeeld worden onder andere jeugd-initiatieven in Zonhoven.
... See MoreSee Less

Beste ouders en leden

Zondag 6/06 is het geen chiro omdat de leiders moeten studeren voor hun examens.
13/06 zijn jullie allemaal terug welkom, de chiro zal doorgaan tot en met 4 juli.

Het aftellen naar het bivak kan beginnen!
De voorbereidingen zijn volop bezig, maar we zoeken nog een camion om een oplegger te trekken op 10 juli naar het kamp, weten jullie iemand die graag zijn camion ter beschikking stelt aan ons? Laat het ons graag weten.

Groeten
De leiders
... See MoreSee Less

De voorbereidingen voor het Hololool Vuurfestival zijn begonnen.
Wij kunnen al niet wachten om jullie weer te voorzien van een avond vol sfeer, muziek en heerlijke drankjes 🥳🔥🌭🍻

Hopelijk zien we jullie allemaal op 10 november!We zijn er weer aan begonnen 🎉 #hololool2021 #vuurfestival #10november #zonhoven
... See MoreSee Less

De Rakkers hebben vandaag het levensgrote Monopoly spel gespeeld. In plaats van elkaar te betalen moesten ze opdrachten doen. Uiteindelijk hebben ze de zondag afgesloten met een potje pinstampen.

Groetjes
De leiders
... See MoreSee Less

Beste ouders

De zon is terug in Zonhoven! Dit vinden we natuurlijk zeer plezant. Daarom vragen wij om ervoor te zorgen dat jullie zoon morgen zeker een pet aan heeft en is ingesmeerd met zonnecrème.

Zonnige groeten 🌞
De leiders
... See MoreSee Less

De aspis zijn vandaag een kijkje gaan nemen in het mooie Kortessem met de fiets ter voorbereiding van het kamp. Hun beentjes zullen morgen wel pijn doen! ... See MoreSee Less