Nieuws

De voorbereidingen voor onze zomerbar zitten er bijna op. Jullie zijn vandaag vanaf 18u welkom en morgen al vanaf 14u!

Tot zodadelijk!
πŸΈβ˜€οΈπŸŽ‰
BARBIER
... See MoreSee Less

Dag allemaal

De leiders zijn ondertussen een week thuis en hebben al veel slaap terug kunnen inhalen. Hopelijk zijn jullie ook allemaal bekomen. We zouden ook graag alle leden en ouders bedanken voor het super toffe kamp en het vertrouwen!
Om te bewijzen dat het weer een kamp was om 'U' tegen te zeggen, hebben we hier wat cijfers voor jullie:

Er zijn....
- 300 Broden gegeten,
- 250kg Aardappelen verorberd,
- 40kg Pasta opgeslurpt,
- 250L Melk gedronken,
- 550 Lappen spek gegeten,
- 1750 Bouletjes binnengestoken,
- 145 Braadworsten gegeten,
- 184kg Groenten opgebikkeld,
- +1000 Kroketten gevreten,
- 144 WC-rollen opgeveegd,
- 4106 individuele km aan dagtochten gewandeld,
- 6270 individuele km gefietst,
- 10,74a tent opgezet.

We hebben ook nog een kleine wedstrijd vraag voor jullie: hoeveel liter soep is er dit jaar gegeten? De persoon die er het dichtste bij zit zal op startdag een beloning ontvangen.

Wij zijn alvast begonnen aan de voorbereidingen voor weer een super startdag op 5 september.

Groetjes en tot in september
De leiders
... See MoreSee Less

Nawacht vibes 2...
Vandaag vertrokken de eerste 2 camions met samen meer dan 12 ton materiaal terug naar Zonhoven.
Morgen komen ook de knapste koppen van Zonhoven terug naar huis πŸ˜‰
... See MoreSee Less

Nawacht vibes... ... See MoreSee Less

Dag 10:

Vandaag vond het grote zwerkbal eindtoernooi plaats. Na een hevige strijd was Zwadderich het sterkst in zwerkballen. Om dit te vieren gaven ze 's avonds een geweldig groot feest.

De Rakkers zijn de laatste dag begonnen met netspelen. Namiddag hebben ze gestreden in het grote zwerkbal toernooi. 's Avonds hebben ze gefeest op bonte avond.

De Tippers zijn hun laatste volledige dag ingegaan met een geweldige pisquiz. Namiddag hebben ze deelgenomen aan het grote zwerkbalkampioenschap, waarna ze enkele gezelschapsspellen hebben gedaan. Ze hebben de dag afgesloten met een bonte avond.

De Toppers zijn begonnen met het apotheker/bejaarden-spel. Vervolgens namen we deel aan het giga-zwerkbal toernooi. In de late namiddag deden we een pis en eet quiz. We sloten de dag af met een leuke bonte avond en zangstonden.

De Kerels zijn de dag gestart met het opruimen van hun tent en luifel, hierna speelde ze nog enkele tentspelen. Namiddag streden ze mee in het zwerkbal toernooi en gaven ze het beste van zichzelf. Ze sloten de dag af met een super leuke bonte avond.

De aspiranten hebben vandaag hun eigen tent en de wei opgeruimd. In de avond hebben ze alles van zichzelf gegeven bij de bonte avond.
... See MoreSee Less

Dag 9:

De leerkrachten wouden ondervinden we er nu eigenlijk de beste groep was. Daarom daagde ze elkaar uit voor een groot zwerkbal tournooi. Morgen zullen we ontdekken wie er nu daadwerkelijk de beste groep is.

De Rakkers, Tippers en Toppers zijn vandaag op dagtocht geweest, samen hebben ze 931 km gewandeld. De Kerels en Aspiranten zijn op fietsdagtocht geweest en hebben samen 570 km gefietst.

De Rakkers en Tippers hebben samen de avond afgesloten met een kampvuur en enkele liedjes. De Toppers hebben in de avond met een lekkere BBQ afgesloten de Kerels en de Aspiranten deden hetzelfde.
... See MoreSee Less