Nieuws

Nawacht vibes 2...
Vandaag vertrokken de eerste 2 camions met samen meer dan 12 ton materiaal terug naar Zonhoven.
Morgen komen ook de knapste koppen van Zonhoven terug naar huis šŸ˜‰
... See MoreSee Less

Nawacht vibes... ... See MoreSee Less

Dag 10:

Vandaag vond het grote zwerkbal eindtoernooi plaats. Na een hevige strijd was Zwadderich het sterkst in zwerkballen. Om dit te vieren gaven ze 's avonds een geweldig groot feest.

De Rakkers zijn de laatste dag begonnen met netspelen. Namiddag hebben ze gestreden in het grote zwerkbal toernooi. 's Avonds hebben ze gefeest op bonte avond.

De Tippers zijn hun laatste volledige dag ingegaan met een geweldige pisquiz. Namiddag hebben ze deelgenomen aan het grote zwerkbalkampioenschap, waarna ze enkele gezelschapsspellen hebben gedaan. Ze hebben de dag afgesloten met een bonte avond.

De Toppers zijn begonnen met het apotheker/bejaarden-spel. Vervolgens namen we deel aan het giga-zwerkbal toernooi. In de late namiddag deden we een pis en eet quiz. We sloten de dag af met een leuke bonte avond en zangstonden.

De Kerels zijn de dag gestart met het opruimen van hun tent en luifel, hierna speelde ze nog enkele tentspelen. Namiddag streden ze mee in het zwerkbal toernooi en gaven ze het beste van zichzelf. Ze sloten de dag af met een super leuke bonte avond.

De aspiranten hebben vandaag hun eigen tent en de wei opgeruimd. In de avond hebben ze alles van zichzelf gegeven bij de bonte avond.
... See MoreSee Less

Dag 9:

De leerkrachten wouden ondervinden we er nu eigenlijk de beste groep was. Daarom daagde ze elkaar uit voor een groot zwerkbal tournooi. Morgen zullen we ontdekken wie er nu daadwerkelijk de beste groep is.

De Rakkers, Tippers en Toppers zijn vandaag op dagtocht geweest, samen hebben ze 931 km gewandeld. De Kerels en Aspiranten zijn op fietsdagtocht geweest en hebben samen 570 km gefietst.

De Rakkers en Tippers hebben samen de avond afgesloten met een kampvuur en enkele liedjes. De Toppers hebben in de avond met een lekkere BBQ afgesloten de Kerels en de Aspiranten deden hetzelfde.
... See MoreSee Less

Dag 8:

De Ribbels zijn vandaag hun laatste dag begonnen met het uitmesten van hun varkensstal en het inladen van de koffers. Na nog een paar gezelschapsspellen kwamen daar dan eindelijk de ouders aan. Wel voldaan verlieten de Ribbels de wei met veel mooie herinneringen om op terug te denken.

De Rakkers zijn de dag gestart met een tournooi zwerkbal waarin de beste tovenaar in iedereen naar boven kwam. 's Middags zijn ze het bos in getrokken en hebben dit onveilig gamaakt met het grote bosbal spel. De avond hebben ze afgesloten samen met de Tippers en hebben enkele massaspelen gespeeld.

De Tippers zijn vandaag de dag gestart met 'hoe vettiger hoe prettiger', waarbij ze er allemaal even goed uitzagen. In de namiddag hebben ze het grote Hunger Games spel gespeeld. In de avond hebben ze nog massaspelen samen met de rakkers gedaan. Ze sloten de dag af met een Zweedse tocht.

In de voormiddag hebben de Toppers hun stal uitgemest om de voormiddag af te sluiten met een potje rugby. Namiddag werd een heus waterpong-toernooi gespeeld. In de avond hebben de Toppers de Kerels voetballes gegeven. Tot slot huilde iedereen zichzelf in slaap met enkele griezelverhalen om de dag af te sluiten.

De Aspiranten en de kerels zijn deze voormiddag begonnen met een leuke volleybal competitie. in de namiddag hebben ze die verder gezet en afgesloten met een leuk vikingcub spelletje. De leuke dag sloten ze af met een gezellig kampvuur.
... See MoreSee Less

Dag 7:

Nadat perkamentus een brouwsel brouwde heeft hij ervoor gezorgd dat alle leerkrachten terug ontsteent waren. Hierna ontdekten ze de daders van deze versteningen. Het bleken Ron en Hagrid te zijn. De twee zijn erna natuurlijk ook eens goed tussengepakt. Ze zullen hun les nu wel geleerd hebben!

De Ribbels zijn de dag begonnen met wat slaapzakspelletjes door de regen. Na het middageten zijn we in het bos gaan spelen waarna we de mis hebben gevolgd. Na het avondeten hebben we afgesloten met een kampvuur en hebben de Ribbels marshmallows gegeten. Erna zijn ze voor de laatste keer van dit kamp hun slaapzak in gekropen.

De Rakkers zijn vandaag de dag in gegaan met een grote pis-quiz. s' Middags hebben ze een netbal tournooi georganiseerd en hebben ze de dag afgesloten met gezelschap- en slaapzakspelen.

De Tippers hebben in de voormiddag Perkamentus geholpen met toverdrankjes te maken. Namiddag hebben ze hun supercool kamp afgemaakt waarna ze "call of duty" gespeeld hebben. Na het avondmaal hebben ze nog braaf de mis meegevolgd en enkele slaapzak spelletjes gedaan.

De Toppers zijn de dag begonnen met hunger games aangepast aan de rode draad. Vervolgens werd de finale van ons EK-mini voetbal gespeeld. Belgiƫ vs Bulgarije. De Bulgaren gingen in het eind met de winst lopen. In de late namiddag zijn we gaan schuilen voor de regen. We maakten het gezellig en speelden tal van slaapzakspelen.

De Kerels begonnen de dag zoals gewoonlijk met het schillen van de patatten. Na het schillen speelde ze enkele tentspelen. In de namiddag speelden ze een leuke drink en eet quiz. Ze sloten de dag af met een leuk potje black box.

De Aspis hebben vandaag deel 2 van hun 2 daagse uitgewandeld. Daarna hebben ze al de blaren onder hun voeten verzorgd en geĆÆndigd met enkele luifelspelletjes.
... See MoreSee Less

Dag 6:

Hagrid brak vandaag Ron uit uit de cel van Hogwartz en heeft de rest van de leerkrachten versteend achtergelaten. Hoe dit afloopt zullen jullie morgen teweten komen

De Ribbels hebben hun wandelschoenen boven gehaald en als grote jongens 16km gewandeld op een zeer korte tijd. Door hun snel tempo hadden ze nog tijd om bosspelen te gaan doen. De dag hebben ze afgesloten met een overheerlijke barbecue.

De Rakkers zijn vandaag op een betoverde knooppunten tocht geweest waarbij ze spreuken, raadsels, doolhoven, ... moesten trotseren om de juiste weg te vinden. Omdat ze hier zo goed in waren hadden ze nog tijd om enkele bosspelen te spelen. 's Avonds hebben ze gezellig de dag afgesloten met een lekkere BBQ.

De Tippers zijn vandaag op dagtocht geweest. Hierbij hebben ze de nabije omgeving eens goed omgespit. In de avond hebben ze de rakkers nog eens ingemaakt met een potje voetbal. Ze hebben de avond afgesloten met een overheerlijke BBQ.

De Toppers vertrokken vanmorgen op een fikse wandeling naar vielsalm. Na een tocht van 20km en enkele blaren aan de voeten later kwamen ze veilig terug aan op de wei. Ze speelden s avonds nog wat pleinspelen en sloten de avond/nacht af met een Zweedse tocht.

De Kerels zijn vandaag veilig met hun voetjes terug op de wei beland, sommige al wat meer vermoeid dan andere maar ze hebben het stuk voor stuk geweldig gedaan. Om de dag af te sluiten hebben ze nog geholpen aan de Zweedse tocht van de Toppers.

De Aspi's zijn vandaag ook op hun tweedaagse vertrokken richting Taverneux. Met het prachtige weer aan hun zijde deden ze alsof het niks was. Ook zij zijn veilig op de slaaplokatie aangekomen.
... See MoreSee Less